ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Βλέπουμε κάθε προϊόν μας σαν ένα ταξίδι που ξεκινάει από το ελαιόδεντρο και ολοκληρώνεται στο ράφι. Αυτό το ταξίδι πιστεύουμε ότι πρέπει να το γνωρίζετε, ώστε να είστε βέβαιοι για την υψηλή ποιότητά μας και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές μας.
Για το λόγο αυτό, στη YANNI’S OLIVE GROVE οργανώσαμε τον πίνακα ιχνηλασιμότητας προϊόντων.
Με το LOT NUMBER που βρίσκεται στην εξωτερική συσκευασία, μπορείτε να βρείτε αμέσως το ακριβές χωράφι παραγωγής και να πάρετε πληροφορίες.
Ξεκινήστε μαζί μας το γευστικό ταξίδι σας!

ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME | MICOIL |
ΤΎΠΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΙΑΚΌ / MULTI- VARIETAL |
ΕΊΔΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΜΊΓΜΑ ΑΓΟΥΡΈΛΑΙΩΝ / BLEND OF EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OILS |
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE | YANNI’S OLIVE GROVE
No 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10+ ΕΛΑΙΏΝΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΊΟΥ / METAGITSI OLIVE GROVES |
ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙ’ΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES | ΧΟΝΔΡΟΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ, ΓΑΛΑΝΉ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ, ΑΓΡΙΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΈΝΗ ΜΕ ΧΟΝΔΡΌ ΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ / CHONDROELIA CHALKIDIKIS, GALANI AND WILD CHALKIDIKI OLIVE TREE INOCULATED WITH CHONDROELIA CHALKIDIKIS OLIVE TREE |
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN | ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE |
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER | ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU |
ΚΩΔΙΚΌΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΊΟΥ / MILLING CODE | ΚΩΔΚΌΣ / CODE 9014 VOUZA |
ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION TEMPERATURE | MAX 27 C |
ΤΎΠΟΣ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION | ΔΙΦΑΣΙΚΉ ΈΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΏ / TWO PHASE COLD EXTRACTION |
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING | ΚΩΔΙΚΌΣ 18396 / CODE 18396
YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347 |
ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ / EXPIRY DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΟΞΎΤΗΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / ACIDITY DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,8 % |
Κ 232–270 ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / Κ 232–270 DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 2,5 / 0,22 |
ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΊΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / PEROXIDEVALUE DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 20 meqO2/kg |
ΔΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ / DK DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,01 |
ΦΡΟΥΤΏΔΕΣ ΠΙΚΡΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / FRUITY BITTER PUNGENT DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME | OLIVE SNACK |
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE
|
YANNI’S OLIVE GROVE
No 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10,11,12,13, |
ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES | χονδροελιά χαλκιδικής, αγριελιά χαλκιδικής μπολιασμένη με χονδροελιά χαλκιδικής / chondroelia chalkidikis, and wild chalkidiki olive tree inoculated with chondroelia chalkidikis olive tree |
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN | ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE |
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER | ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU |
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING | ΚΩΔΙΚΌΣ 18396 / CODE 18396
YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347 |
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ / PRODUCT NAME | FINEST |
ΤΥΠΟΣΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΜΟΝΟΠΟΙΛΙΛΙΑΚΟ / SINGLE- VARIETAL |
ΕΙΔΟΣΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ / EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OIL |
ΑΡΙΘΜΟΣΕΛΑΙΩΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE | YANNI’S OLIVE GROVE No 02,03,04,05,06,07,08,09,10 |
ΠΟΙΚΙΛΙΑΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES | ΧΟΝΔΡΟΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΓΡΙΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ / WILD CHALKIDIKI OLIVE TREE INOCULATED WITH CHONDROELIA CHALKIDIKIS OLIVE TREE |
ΠΕΡΙΟΧΗΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN | ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ / CHALKIDIKI GREECE |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ / PRODUCER | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU |
ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ / MILLING CODE | ΚΩΔΙΚΟΣ 9014 / CODE 9014
VOUZA. |
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΕΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION TEMPERATURE | MAX 27 C |
ΤΥΠΟΣΕΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION | ΔΙΦΑΣΙΚΗ ΕΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ / TWO PHASE COLD EXTRACTION |
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING | ΚΩΔΙΚΟΣ 18396 / CODE 18396
YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347 |
ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ / EXPIRY DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΟΞΥΤΗΤΑΚΑΤΑΤΗΝΠΑΡΑΓΩΓΗ / ACIDITY DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,8 % |
Κ 232–270 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ / Κ 232–270 DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 2,5 / 0,22 |
ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΑΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ / PEROXIDEVALUE DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 20 meqO2/kg |
ΔΚΚΑΤΑΤΗΝΠΑΡΑΓΩΓΗ/ DK DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,01 |
ΦΡΟΥΤΩΔΕΣΠΙΚΡΟΠΙΚΑΝΤΙΚΟΚΑΤΑΤΗΝΠΑΡΑΓΩΓΗ / FRUITY BITTER PUNGENT DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΩΝ / PHENOLICCOMPOSITION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Limits for |
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME | FAMILY |
ΤΎΠΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΜΟΝΟΠΟΙΛΙΛΙΑΚΌ / SINGLE- VARIETAL |
ΕΊΔΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΑΓΟΥΡΈΛΑΙΟ / EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OIL |
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE | YANNI’S OLIVE GROVE
ΕΛΑΙΏΝΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΊΟΥ / METAGITSI OLIVE GROVES |
ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES | ΓΑΛΑΝΉ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ / GALANI CHALKIDIKI OLIVE TREE |
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN | ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE |
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER | ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU |
ΚΩΔΙΚΌΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΊΟΥ / MILLING CODE
|
κωδικός / code 9014 Vouza
|
ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION TEMPERATURE | MAX 27 C |
ΤΎΠΟΣ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION | ΔΙΦΑΣΙΚΉ ΈΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΏ / TWO PHASE COLD EXTRACTION |
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING | ΚΩΔΙΚΟΣ 18396 / CODE 18396
YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347 |
ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ / EXPIRY DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΟΞΎΤΗΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / ACIDITY DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,8 % |
Κ 232–270 ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / Κ 232–270 DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 2,5 / 0,22 |
ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΊΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / PEROXIDEVALUE DURING PRODUCTION
|
Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 20 meqO2/kg |
ΔΚ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / DK DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,01 |
ΦΡΟΥΤΏΔΕΣ ΠΙΚΡΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / FRUITYBITTER PUNGENT DURINGPRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΜΈΤΡΗΣΗ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΏΝ / PHENOLICCOMPOSITION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Limits for Extra virgin olive oil 250 mg / kg Virgin olive oil 100 mg / kg olive oil 50 mg / kg |
ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME | LIMITED PDO CHALKIDIKI |
ΤΎΠΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΜΟΝΟΠΟΙΛΙΛΙΑΚΌ / SINGLE- VARIETAL |
ΕΊΔΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL | ΑΓΟΥΡΈΛΑΙΟ / EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OIL |
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE | YANNI’S OLIVE GROVE No 01 |
ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES | ΧΟΝΔΡΟΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ / CHONDROELIA CHALKIDIKIS OLIVE TREE |
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN | ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE |
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER | ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU |
ΚΩΔΙΚΌΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΊΟΥ / MILLING CODE | ΚΩΔΙΚΟΣ 21765
GIANTZAKLIDIS |
ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION TEMPERATURE | MAX 27 C |
ΤΎΠΟΣ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION | ΔΙΦΑΣΙΚΉ ΈΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΏ / TWO PHASE COLD EXTRACTION |
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING | ΚΩΔΙΚΟΣ 18396 / CODE 18396
YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347 |
ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ / EXPIRY DATE | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΟΞΎΤΗΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / ACIDITY DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,35 % |
Κ 232–270 ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / Κ 232–270 DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 1,8 / 0,15 |
ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΊΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / PEROXIDEVALUEDURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 15 meqO2/kg |
ΔΚ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / DK DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Όριο / limit 0,00 |
ΦΡΟΥΤΏΔΕΣ ΠΙΚΡΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / FRUITY BITTER PUNGENT DURING PRODUCTION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr |
ΜΈΤΡΗΣΗ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΏΝ / PHENOLICCOMPOSITION | Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
Limits for Extra virgin olive oil 250 mg / kg Virgin olive oil 100 mg / kg olive oil 50 mg / kg |