Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Βλέπουμε κάθε προϊόν μας σαν ένα ταξίδι που ξεκινάει από το ελαιόδεντρο και ολοκληρώνεται στο ράφι. Αυτό το ταξίδι πιστεύουμε ότι πρέπει να το γνωρίζετε, ώστε να είστε βέβαιοι για την υψηλή ποιότητά μας και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές μας.

Για το λόγο αυτό, στη YANNI’S OLIVE GROVE οργανώσαμε τον πίνακα ιχνηλασιμότητας προϊόντων.

Με το LOT NUMBER που βρίσκεται στην εξωτερική συσκευασία, μπορείτε να βρείτε αμέσως το ακριβές χωράφι παραγωγής και να πάρετε πληροφορίες.

Ξεκινήστε μαζί μας το γευστικό ταξίδι σας!

ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME MICOIL
ΤΎΠΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN  OLIVE OIL ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΙΑΚΌ / MULTI- VARIETAL
ΕΊΔΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΜΊΓΜΑ ΑΓΟΥΡΈΛΑΙΩΝ / BLEND OF EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OILS
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE YANNI’S OLIVE GROVE

No 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10+

ΕΛΑΙΏΝΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΊΟΥ / METAGITSI OLIVE GROVES

ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙ’ΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES ΧΟΝΔΡΟΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ, ΓΑΛΑΝΉ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ,  ΑΓΡΙΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΈΝΗ ΜΕ ΧΟΝΔΡΌ ΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ  / CHONDROELIA CHALKIDIKIS, GALANI AND WILD CHALKIDIKI OLIVE TREE INOCULATED WITH CHONDROELIA CHALKIDIKIS OLIVE TREE
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU
ΚΩΔΙΚΌΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΊΟΥ / MILLING CODE ΚΩΔΚΌΣ /  CODE 9014 VOUZA
ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION TEMPERATURE MAX  27 C
ΤΎΠΟΣ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION ΔΙΦΑΣΙΚΉ ΈΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΏ / TWO PHASE COLD EXTRACTION
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING ΚΩΔΙΚΌΣ 18396 / CODE 18396

YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347

ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ / EXPIRY DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΟΞΎΤΗΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / ACIDITY DURING PRODUCTION  Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,8 %

Κ 232–270 ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / Κ 232–270 DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 2,5 / 0,22

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΊΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / PEROXIDEVALUE DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr 

Όριο / limit 20 meqO2/kg

ΔΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ / DK DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,01

ΦΡΟΥΤΏΔΕΣ ΠΙΚΡΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / FRUITY BITTER PUNGENT DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

 

ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME OLIVE SNACK
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE

 

YANNI’S OLIVE GROVE

No 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10,11,12,13,

ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES χονδροελιά χαλκιδικής, αγριελιά χαλκιδικής μπολιασμένη με χονδροελιά χαλκιδικής / chondroelia chalkidikis, and wild chalkidiki olive tree inoculated with chondroelia chalkidikis olive tree
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING ΚΩΔΙΚΌΣ 18396 / CODE 18396

YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347

ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ / PRODUCT NAME FINEST
ΤΥΠΟΣΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΜΟΝΟΠΟΙΛΙΛΙΑΚΟ / SINGLE- VARIETAL
ΕΙΔΟΣΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ / EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
ΑΡΙΘΜΟΣΕΛΑΙΩΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE YANNI’S OLIVE GROVE No 02,03,04,05,06,07,08,09,10
ΠΟΙΚΙΛΙΑΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES ΧΟΝΔΡΟΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΓΡΙΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ / WILD CHALKIDIKI OLIVE TREE INOCULATED WITH CHONDROELIA CHALKIDIKIS OLIVE TREE
ΠΕΡΙΟΧΗΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ /  AREA OF ORIGIN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ / CHALKIDIKI GREECE
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ / PRODUCER ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU
ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ / MILLING CODE ΚΩΔΙΚΟΣ 9014 /  CODE 9014

VOUZA.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΕΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΚΘΛΙΨΗΣ /  EXTRACTION TEMPERATURE MAX  27 C
ΤΥΠΟΣΕΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION ΔΙΦΑΣΙΚΗ ΕΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ / TWO PHASE COLD EXTRACTION
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING ΚΩΔΙΚΟΣ 18396 / CODE 18396

YANNI’S OLIVE GROVE

EL 40347

ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ / EXPIRY DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΟΞΥΤΗΤΑΚΑΤΑΤΗΝΠΑΡΑΓΩΓΗ /  ACIDITY DURING PRODUCTION  Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,8 %

Κ 232–270  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ /  Κ 232–270  DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 2,5 / 0,22

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΑΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ / PEROXIDEVALUE DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 20 meqO2/kg

ΔΚΚΑΤΑΤΗΝΠΑΡΑΓΩΓΗ/  DK DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,01

ΦΡΟΥΤΩΔΕΣΠΙΚΡΟΠΙΚΑΝΤΙΚΟΚΑΤΑΤΗΝΠΑΡΑΓΩΓΗ / FRUITY BITTER PUNGENT DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΩΝ / PHENOLICCOMPOSITION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Limits for
Extra virgin olive oil 250 mg / kg
Virgin olive oil           100 mg / kg
olive oil                        50 mg / kg

ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME FAMILY
ΤΎΠΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN  OLIVE OIL ΜΟΝΟΠΟΙΛΙΛΙΑΚΌ / SINGLE- VARIETAL
ΕΊΔΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΑΓΟΥΡΈΛΑΙΟ / EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE YANNI’S OLIVE GROVE

ΕΛΑΙΏΝΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΊΟΥ / METAGITSI OLIVE GROVES

ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES ΓΑΛΑΝΉ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ / GALANI CHALKIDIKI OLIVE TREE
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU
ΚΩΔΙΚΌΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΊΟΥ / MILLING CODE

 

κωδικός / code 9014 Vouza

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION TEMPERATURE MAX  27 C
ΤΎΠΟΣ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION ΔΙΦΑΣΙΚΉ ΈΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΏ /  TWO PHASE COLD EXTRACTION
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING ΚΩΔΙΚΟΣ 18396 /  CODE 18396

YANNI’S OLIVE GROVE EL 40347

ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ / EXPIRY DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΟΞΎΤΗΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / ACIDITY DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,8 %

Κ 232–270 ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ /  Κ 232–270 DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 2,5 / 0,22

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΊΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / PEROXIDEVALUE DURING PRODUCTION

 

Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 20 meqO2/kg

ΔΚ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ /  DK DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,01

ΦΡΟΥΤΏΔΕΣ ΠΙΚΡΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / FRUITYBITTER PUNGENT DURINGPRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΜΈΤΡΗΣΗ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΏΝ / PHENOLICCOMPOSITION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Limits for Extra virgin olive oil 250 mg / kg

Virgin olive oil          100 mg / kg

olive oil                     50 mg / kg

 

ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ / PRODUCT NAME LIMITED PDO CHALKIDIKI
ΤΎΠΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / TYPE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΜΟΝΟΠΟΙΛΙΛΙΑΚΌ / SINGLE- VARIETAL
ΕΊΔΟΣ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟΥ / CHARACTER OG EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ΑΓΟΥΡΈΛΑΙΟ / EARLY HARVEST EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
ΑΡΙΘΜΌΣ ΕΛΑΙΏΝΑ / NUMBER OF OLIVE GROVE YANNI’S OLIVE GROVE No 01
ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΕΛΑΙΌΔΕΝΤΡΩΝ / VARIETY OF OLIVE TREES ΧΟΝΔΡΟΕΛΙΆ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ / CHONDROELIA CHALKIDIKIS OLIVE TREE
ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ / AREA OF ORIGIN ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ / CHALKIDIKI GREECE
ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ / PRODUCER ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ / YANNIS PRODROMOU
ΚΩΔΙΚΌΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΊΟΥ / MILLING CODE ΚΩΔΙΚΟΣ 21765

GIANTZAKLIDIS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / EXTRACTION TEMPERATURE MAX  27 C
ΤΎΠΟΣ ΈΚΘΛΙΨΗΣ / TYPE OF EXTRACTION ΔΙΦΑΣΙΚΉ ΈΚΘΛΙΨΗ ΕΝ ΨΥΧΡΏ / TWO PHASE COLD EXTRACTION
ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΉΡΙΟ / BOTTLING AND PACKING ΚΩΔΙΚΟΣ 18396 / CODE 18396

YANNI’S OLIVE GROVE

EL 40347

ΗΜΕΡΜΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ / EXPIRY DATE Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΟΞΎΤΗΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / ACIDITY DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,35 %

Κ 232–270 ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / Κ 232–270 DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 1,8 / 0,15

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΊΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / PEROXIDEVALUEDURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 15 meqO2/kg

ΔΚ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / DK DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Όριο / limit 0,00

ΦΡΟΥΤΏΔΕΣ ΠΙΚΡΌ ΠΙΚΆΝΤΙΚΟ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ / FRUITY BITTER PUNGENT DURING PRODUCTION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr
ΜΈΤΡΗΣΗ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΏΝ / PHENOLICCOMPOSITION Contact: welcome@yannisolivegrove.gr

Limits for

Extra virgin olive oil  250 mg / kg

Virgin olive oil          100 mg / kg

olive oil                     50 mg / kg