Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.yannisolivegrove.gr της εταιρείας μας που παρέχεται στον επισκέπτη από την επίσκεψη του σε αυτήν, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστοτόπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου.

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Είναι σημαντικό εσείς σαν πελάτης μας να γνωρίζεται πως είναι απαραίτητη η παροχή ορισμένων απαραίτητων πληροφοριών που σχετίζονται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας ή/και της επικοινωνίας σας με εμάς τις οποίες διαφυλάσσουμε.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί μια περιγραφή της συλλογή δεδομένων τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας ή της επικοινωνίας μαζί μας, καθώς και πως εμείς τα χρησιμοποιούμε.

Ο επισκέπτης. του δικτυακού τόπου αποδέχεται και συναινεί στους παρόντες όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας. Εάν δεν συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο σχεδιασμός του ιστότοπου www.yannisolivegrove.gr έγινε κατά τέτοιο τρόπο, ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να είναι απαραίτητη η αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Η μόνη περίπτωση κατά την οποία ζητούμε από τους επισκέπτες του ιστοτόπου, να μας παρέχουν προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν συγκεκριμένα προϊόν(τα), ή να μας στείλουν email στο welcome@yannisolivegrove.gr

Η οργάνωση μας, μέσω της χρήσης του ιστοτόπου μας από χρήστες, συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών, εντός της ιστοσελίδας μας και μόνο.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για να δούμε την πορεία τους μέσα σε αυτήν και να καταλάβουμε ποια τμήματα της ιστοσελίδας μας θεωρούνται πιο ενδιαφέροντα.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία ή κάποιο τεχνικό δεδομένο (αν δεν Αποδεχτεί την πολιτική χρήσης cookies).

Θα χρειαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, περιοχή, Τ.Κ, τηλέφωνα (σταθερό ή κινητό), τοemail σας μόνο όταν προχωρήσετε σε αποστολή μηνύματος από την ιστοσελίδα ή κάνετε κάποια παραγγελία προϊόντων.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το www.yannisolivegrove.gr χρησιμοποιεί τα στοιχεία των πληροφοριών που μας δίνονται κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με

  1. την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή την επιχείρησή σας
  2. για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση.
  3. στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε:

Τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους μας για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το www.yannisolivegrove.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τα δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Περιοχή, Πόλη, ΤΚ, Σταθερό/Κινητό τηλέφωνο, Τελική αξία της παραγγελίας σε περίπτωση αντικαταβολής να διαβιβάζονται από το www.yannisolivegrove.gr στις εταιρίες μεταφορών κάθε φορά που κάνετε νέα παραγγελία ώστε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει να αποσταλούν με ασφάλεια και ταχύτητα στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει.

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997)

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν μελλοντικά δούμε, ότι το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σας με κάποιο τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σας, θα γίνει μόνο μετά από τη γνωστοποίηση σε σας και με την έγκρισή σας.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Ο ιστότοπος www.yannisolivegrove.gr δεν δίνει την δυνατότητα εγγραφής ως μέλος.

Για όλους τους πελάτες μας που έχουν ολοκληρώσει την παραγγελία τους τηλεφωνικά ή από την ιστοσελίδα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και θέλουν την πλήρη διαγραφή όλων των Προσωπικών τους δεδομένων θα πρέπει να στείλουν email στο welcome@yannisolivegrove.gr με Θέμα “Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων” αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμο και το Σταθερό/Κινητό τους τηλέφωνο ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση από την εταιρεία μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά (ενδεικτικά, κρυπτογράφηση, ανωνυμοποίηση) και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το www.yannisolivegrove.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το www.yannisolivegrove.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ μέσω τηλεφώνου). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η οργάνωση μας δεν ελέγχει το περιεχόμενο και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, άλλων ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπουμε με την χρήση υπερσυνδέσεων (Hyperlinks). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες αυτές οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους υπευθύνους εκείνων των ιστοσελίδων, οι οποίοι υπεύθυνοι φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η οργάνωση μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΑΛΛΑΓΕΣ / ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Το www.yannisolivegrove.gr συνεχώς επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει τον ιστότοπο του. Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Για αυτό, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.yannisolivegrove.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

COOKIES

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, σας ξεχωρίζουν από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστοτόπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για εσάς, όπως τις προτιμήσεις σας) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστη τους.

Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίου παραγόμενου μοναδικού αριθμού).

Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.yannisolivegrove.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος που περιέχει, ανήκουν στην εταιρεία μας ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, ηλεκτρονική λήψη, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας μας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ως άνω πολιτική απορρήτου και οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας είναι απόλυτα νόμιμοι, ακολουθώντας τον Κανονισμό για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων της Εταιρίας μας: Εύη Ψούνου Προδρόμου, email : welcome@yannisolivegrove.gr

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (dpa.gr).